Abidin Usta 5. şubesini açtı!

Abidin Usta 5. şubesini açtı!

Bursa'nın önemli lezzet duraklarından olan Abidin Usta Osmanlı Sofrası hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Geleneksel Türk Mutfağı'nın Bursa'daki temsilcisi olan 'Abidin Usta' bugün 5. Şubesini İstanbul Yolu'nda açtı. Abidin Usta Osmanlı Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Şakir Özen, "Toplam 300 çalışan ve yıllık 10 milyon doların üzerinde ciro ile yolculuğumuzu sürdürüyoruz. 1967 yılında babam Abidin Özen tarafından Tarihi Tuz Pazarı'nda temeli atılan lokantamız, geleneksel Türk mutfağının muhteşem tatlarını siz değerli misafirlerimize sunmaya devam ediyor. Yeni mekanımızda aynı anda 225 kişiyi ağırlayabileceğiz. Ayrıca burada 25 kişilik toplantı ve yemek ikramı odamız da bulunuyor" dedi.

2021.07.09 16:21 - Son Güncellenme: 2021.07.09 16:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Abidin Usta 5. şubesini açtı!

SEMA ÜSTÜNTAŞ / BURSADA BUGÜN

Tarihi Tuz Pazarı'nda Abidin Özen tarafından 1967 yılında açılan lokanta ile temelleri atılan ve Bursa'nın vazgeçilmez lezzet durakları arasında yerini alan Abidin Usta Osmanlı Sofrası, bu şubesiyle birlikte Tuz Pazarı, Şehreküstü, Kestel ve PodyumPark'ın ardından Bursa'daki şube sayısını artırmaya devam ediyor.

Abidin Usta Osmanlı Sofrası'nın deneyimli kadrosu, diğer şubelerde olduğu gibi burada da eşsiz lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

Abidin Usta Osmanlı Sofrası, klasik esnaf lokantası geleneğini Osmanlı Mutfağı ile markalaştırarak günümüze kadar taşımaya devam ediyor. 

Yeni şubenin açılışına, Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BKSTV Başkanı ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ve birçok ilçe belediye başkanları katıldı.

"TOPLAM 300 ÇALIŞAN VE YILLIK 10 MİLYON DOLARIN ÜZERİNDE CİRO İLE YOLCULUĞUMUZU  SÜRDÜRÜYORUZ"

Açılış konuşması yapan Abidin Usta Osmanlı Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Şakir Özen, "1958'de Kosova'dan göç eden Özen ailesi olarak, yaklaşık 60 yılın üzerinde devam eden esnaflık ve sanayiciliğimize, bugün 2. nesile devrini tamamlamış ve faal olarak yönettiğimiz dört ticari markamız olan Abidin Usta Osmanlı Sofrası, Örnek Yemek, Örnek Lezzet Lokantası ve Kamil Özen Billuriye olarak devam etmekteyiz.Toplam 300 çalışan ve yıllık 10 milyon doların üzerinde ciro ile yolculuğumuzu sürdürüyoruz. 1967 yılında babam Abidin Özen tarafından tarihi Tuz Pazarı'nda temeli atılan lokantamız, geleneksel Türk mutfağının muhteşem tatlarını siz değerli misafirlerimize sunmaya devam ediyor. Hepinizin bildiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan salgının etkileri, azalarak olsa da halen sürüyor. Covid-19 salgını nedeniyle her sektörde olduğu gibi hazır yemek sektöründe de ciddi anlamda değişimler yaşandı. Hizmet sektörü olarak bu dönemde çok zorlandık fakat gerek devletimiz gerekse kendi içimizdeki oda istişarelerimiz sonucunda gerekli önlemleri alarak ve şu anda hızlı bir şekilde devam eden aşılanma ile birlikte normalleşmeye adım adım ilerliyoruz. İnanıyorum ki, ülkemizin ve Bursa'nın önü çok açık. Aydınlık günler bizleri bekliyor. Bizler de kent ve ülke ekonomisine inanarak; geçmişimize, kendimize, işimize ve çalışma arkadaşlarımıza güvenerek yatırımlarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.


 
Bursa ve Osmanlı mutfağının değişilmez lezzetlerini yıllardır ziyaretçileri ile buluşturan Abidin Usta Osmanlı Sofrası'nın hızla büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini söyleyen Özen, "Bu doğrultuda Tuz Pazarı, Şehreküstü, Kestel ve PodyumPark şubelerimizin ardından şimdi de 5. şubemizi burada sizlerin huzurunda açmanın heyecanı içerisindeyiz. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine rağmen Bursa'daki şube sayısını artırmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni mekanımızda aynı anda 225 kişiyi ağırlayabileceğiz. Ayrıca burada 25 kişilik toplantı ve yemek ikramı odamız da bulunuyor. Lezzetlerimizin tüm misafirlerimizin teveccühü ile karşılanacağından ümidim tam. Yaklaşık on gündür burada faaliyet gösteriyoruz ve görüyoruz ki her geçen gün ilgi ve alaka artarak devam ediyor. Bununla gurur duyuyoruz. Biz de hizmet kalitemizi artırarak yolumuza devam ediyoruz. Bu süreçte, insan ve toplum sağlığının korunması yolunda gerekli her türlü önlemi en üst seviyeye çıkarttık. Bundan tam 10 sene önce aramızdan ayrılan sevgili babam Abidin Özen ve bundan 5 yıl önce aramızdan ayrılan amcam Kamil Özen'i rahmetle anıyorum. Yeni şubemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.07.09 16:21 - Son Güncellenme: 2021.07.09 16:48 - HABER MERKEZİ
A