Sahaları dolduramayan formalar ışıltılı podyumları doldurdu

Ünlü markaların yaptığı basketbol ve futbol formalarını andıran tasarımlar, kortlardan sokağa fırlamış tenis etekleri, hatta birazdan futbol sahasında maç yapacakmış gibi hissettiren ayakkabılardan oluşuyor. Moda dünyası Sonbahar/Kış 2020 sezonunda ilhamını farklı spor dallarından ve kıyafetlerinden esinleniyor.

Bu sezon sahalardaki müsabakalar adeta podyumlara taşınmış durumda. Siz de futbol formalarınızla en havalı partilere katılabilir, tenis eteklerinizi günlük sokak stillerinize uyarlayabilirsiniz. Radarımızı ilk önce Prada'nın Sonbahar / Kış 2020 koleksiyonuna çeviriyoruz. Sahnede file olarak tasarlanmış, basketbol formalarını andıran bir elbise, boynundaysa hakem düdüğüne gönderme yapan bir minik cüzdan var. Alışılmışın dışında ama deneysel stilleri sevenlerin hızlıca hayatına adapte edebileceği türden.

Alexander Wang aynı yolda. Marka sıklıkla etkilendiği spor kültürüne bu defa boks müsabakalarına gönderme yapan beli lastikli bir şort ve deri formunda ürettiği, formaları andıran elbiseleriyle selam veriyor. Lacoste ise polo tişörtlerini binicilik kültürüne gönderme yapan tarzla eşleştiriyor ve yine aynı spor dalından etkilenerek hayata geçirilen şapkaları koleksiyonuna ekliyor.

Son olarak Balenciaga'nın koleksiyonundaki futbol sahalarından sokağa uyarlanan krampon karşımıza çıkıyor ve sokak stilimize yeni bir ayakkabı stili kazandırıyor.

Eklenme: 2020.10.20 13:24
Son Güncellenme: 2020.10.20 14:35
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Joe Biden: Amcamı yamyamlar yedi
Joe Biden: Amcamı yamyamlar yedi