İsterseniz Çare Sizsiniz!  

TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Gönlüferah Otel'de gerçekleşen Şubat ayı olağan toplantısının konuk konuşmacısı Halkla ilişkiler Uzmanı ve Yaşam Danışmanı Senem Usanmaz oldu.

TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Gönlüferah Otel'de gerçekleşen Şubat ayı olağan toplantısının konuk konuşmacısı Halkla ilişkiler Uzmanı ve Yaşam Danışmanı Senem Usanmaz oldu.
 TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi Şubat ayı olağan toplantısını Gönlüferah Otel'de gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan TAD Başkanı Hande Gençosman geçtiğimiz ay İstanbul Bağdat caddesinde gerçekleşen tecavüz haberine değinerek hazırladıkları pankartlar ile kadına şiddeti kınadılar. Hande Gençosman olay ile ilgili ' Bağdat caddesinde yaşanan üniversiteli genç bir kıza üstelik servis şöförü 'sözde adam' tarafından yapılan tecavüz olayı tüm kadın camiasını tekrar ayaklandırdı. Tüm kadın platformları ve sosyal medya bu tecavüz haberiyle inledi. Yaşanan her olay canımızı bir o kadar daha acıtıyor. Geçen sene Özgecan'dan sonra sıradaki Özgecan haberlerini izleyip sadece protestomuzu yapıyoruz. Kendisine sözde 'adam' diyen ve evinde sevgisiz ve ilgisiz büyüyen bu insan müsveddeleri birer toplum canavarı olarak nitelendirmek yanlış olmaz sanırım. Evine geç giden bir genç nasıl olur da tecavüzü hak eder. Bugün şu elimizde yazan pankartlarla sadece şiddeti değil, ülkemizde kadını güçsüz ve aciz gören, kaybeden ve mağdur duruma düşüren zihniyetleri de kınıyoruz' şeklinde açıklama yaptı. Şubat ayı yapacakları etkinliklerden bahseden Hande Gençosman, Gönlüferah Otel'de gerçekleşecek Yıldırım Mayruk defilesi ve Bursa Büyükşehir Kent Konseyi ile birlikte normal doğumu özendirme ile ilgili olan  'doğumuna sahip çık' adlı sosyal sorumluluk projelerinde yer alacaklarını açıkladı.
TAD Şubat ayı konuğu Halkla ilişkiler Uzmanı ve Yaşam Danışmanı Senem Usanmaz "İsterseniz Çare Sizsiniz" 'olumlu düşünmek, anı yaşamak, affetmek' konu başlıklarından oluşan interaktif bir sunum ile olumlu düşünmenin insan üzerindeki etkilerinden bahsetti. Senem Usanmaz insanın kendisini ve çevresini affetmesinin önemine vurgu yaparak olumlu düşünmek, anı yaşamak ve affetmek konularını konuklarla uygulamalı olarak paylaşarak etkili bir sunuma imza attı.
Toplantı sonunda katılımlarından dolayı Halkla ilişkiler Uzmanı ve Yaşam Danışmanı Senem Usanmaz'a TAD Bursa Şube Başkanı Hande Gençosman tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Eklenme: 2016.02.12 09:11
Son Güncellenme: 2016.02.12 09:52
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Bursa Kükürtlü Lions'un 25. gurur yılı
Bursa Kükürtlü Lions'un 25. gurur yılı