Yüzyüzeyken Konuşuruz Konseri

25 Eylül 2021, 20:00
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Nilüfer +1 Güz Konserleri müzikseverleri Balat Atatürk Ormanı'nda buluşturuyor! Yüzyüzeyken Konuşuruz 25 Eylül Cumartesi günü Nilüfer +1 Sahnesi'nde.

Etkinlik Kuralları:

*Pandemi sebebiyle konser özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

*Pandemi kuralları gereği etkinlikte maske takılması zorunludur.

*4-5 Eylül tarihlerindeki etkinliklere girişte HES kodu sorgulaması yapılacaktır. İlgili uygulamanın "HES Kodu sorgula" bölümünden ''riskli değildir'' sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.

-İçişleri Bakanlığı  genelgesi ile 6 Eylül'den itibaren koronavirüs aşısı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmiştir. HES kodu üzerinden kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid­19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılması mümkün değildir.

*Kapı sırasında bekleyen misafirlerin 1,5 metrelik fiziki mesafe kuralına uyarak sıra oluşturmaları ve beklerken HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.

*Etkinlik kapı açılış saati 16:00'dır.

*Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşı altı bireylerin festivale katılımı yanlarında veli/vasisi ile mümkündür. 

*Etkinliğe katılan kişilerin video çekimlerinin online yayın platformlarında kullanım hakkı organizatör firmaya ait olup katılımcı etkinliğe katılmak suretiyle bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

*Nilüfer Belediyesi etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Bilet için; artifestival.com ziyaret edebilirsiniz.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın