Siz hiç seslerden yapılmış tablolar gördünüz mü?

22 Ocak 2015, 20:00 Merinos Kültür Merkezi
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası Pittsburg Senfoni Orkestrası'nın daimi Şefi Fawzi HAIMOR'un idaresinde çok lezzetli bir müzik ziyafeti sunacak.

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 22 Ocak 2015 akşamı gerçekleştireceği konserde,  Pittsburg Senfoni Orkestrası'nın daimi Şefi Fawzi HAIMOR'un idaresinde çok lezzetli bir müzik ziyafeti sunacak.

  Konser Dmitri SOSTAKOVİÇ'in "Rus Ekim Devrimi"'nin 50. yıldönümü için yazmış olduğu October(Ekim) adlı eseri ile başlayacak.Fırtına etkisindeki bu görkemli eserin ardından, Wolfgang Amadeus MOZART'ın  "Re Majör Flüt Konçertosu" seslendirilecek.

Konserin Solisti Fransız flüt sanatçısı Mathilde CALDERINI, Japonya'da gerçekleştirilen ve flüt dünyasının en  prestijli yaşıması olan   Kobe Uluslararası Flüt yarışmasında 2013 yılının birincisi olmuş ve daha öncesinde de Maxence Larrieu yarismasında  en iyi genç flütçü özel ödülünü almıştır.

Müzik severler  İkinci yarıda, Modest MUSORGSKI 'nin "Bir Sergiden Tablolar" adlı eseriyle  kendilerini, ressam Victor Hartmann'ın resimlerinin, müziksel anlatımlı sergilenişinde bulacaklar...
 

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın