LÖSEV Yeni Yıl Partisi 2016

26 Aralık 2015, 13:00 Almira Hotel
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
LÖSEV 'de Geleneksel Olarak Kutlanan "Yeni Yıl Çocuk Balosu"

Herşey Çocuklar İçin

LÖSEV yeni yılı şubelerinin bulunduğu Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir'de ve temsilciliklerinde, tedavileri bitmiş ve bitmek üzere olan çocuklar için düzenlediği geleneksel Balolar ile kutluyor. Kutlamalarda, birbirinden eğlenceli dans- müzik ve sihirbaz gösterileri, sürpriz yılbaşı hediyeleri ve sürpriz konuklar çocukların neşesine neşe katacak.

Bursa'da hayata geçirilecek bu yıl ki yeni yıl balosunun ev sahibi Almira Otel.
Bursa'da LÖSEV'e kayıtlı çocukların katılacağı baloda konserden sürpriz gösterilere, danslardan sürpriz hediyelere dek birçok aktivite çocuklar için planlandı.
Programda LÖSEV Gönüllüsü değerli sanatçı Cengiz Ateş tarafından verilecek konserden sonra Nüans Dans Okulu'nun Grubu gösterisi sahne alacak.
Bursa'lı genç yetenek sihirbaz Timuçin Yıldız İllüzyon Show dan sonra çocuklar Mini Disco ile bir dans atölye çalışmasında gönüllerince dans edecekler.
Sürpriz yeni yıl hediyeleri ve geleneksel LÖSEV Yeni Yıl Pastasının kesilmesi ile eğlence devam edecek. Etkinlik boyunca çocuklardan yeni yıla ilişkin dilekleri alınacak.

LÖSEV Bursa Yeni Yıl Balosuna destek olan ALMİRA OTEL, Değerli Sanatçımız ve LÖSEV Gönüllüsü Cengiz Ateş, Nüans Dans Okulu, İllüzyonist Timuçin Yıldız, Mini Disco dans eğlencesi Savaş Sürer, Yeşim Tekstil Gönüllülerine geleneksel yeni yıl hediyeleri için tüm çocuklarımız adına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İLK ÖNCE ONLAR
TEDAVİSİ DEVAM EDEN KAHRAMANLARIMIZI UNUTMUYORUZ

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Yeni yılı hastanede geçirecek olan minik yüreklere moral vermek için yurt genelinde, LÖSEV Sosyal Hizmetler bölümü yetkilileri, aile temsilcileri ve gönüllülerinin desteğiyle tüm hematoloji servisleri ve yatan çocuklarımız ziyaret ediyor.

Çocuklara birbirinden eğlenceli yeni yıl hediyelerinin takdim edildiği bu ziyaretlere yetkililer ve gönüllüler eğlenceli kostümlerle katılarak çocuklara unutamayacakları bir yılbaşı geçirmelerini sağlarken, hediyelerle bu anı hastanede geçirdikleri keyifli anlardan birine dönüştürüyorlar.
LÖSEV bu yıl da tüm çocukları için unutamayacakları bir yeni yıl kutlaması düzenliyorlar.

Çocuklara Sürprizlerle Dolu, Eğlenceli Bir Program

BURSA PROGRAMI:
ALMİRA OTEL
26 Aralık Cumartesi 2015  
13.00 & 17.00

13.00 Yeni Yıl Balo YEMEĞİ,
14.00 İllüzyonist Timuçin Yıldız Gösterisi
14.30 Mini Disco Eğlence Saati
14.45  Nüans Dans ve Sanat Evi - Nüans Dans Tim   
15.15 Sanatçı Cengiz Ateş ve Orkestrası
16.00 Yeni Yıl Pasta Kesimi
16.30  Noel Baba tarafından Yılbaşı Hediyelerinin Dağıtılması 

İletişim İçin Halka İlişkiler
Aslı Metin Sakarya- asakarya@losev.org.tr 
( 0554 756 51 60 )

LÖSEV Bursa Ofisi: 0224 233 33 36
 

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın