Hilton Bursa'da yeni yıla kusursuz başlangıç

31 Aralık 2015, 20:00 Hilton Bursa Convention Center
İzleyici Kitlesi

18 yaş ve üzeri için uygun

  • Etkinlik Detayları
2016'yı karşıladığımız yılbaşı gecesinde kusursuzu arayanların adresi yine Hilton Bursa.

Eğlenceyi sınırsız yaşatacak dopdolu bir içerikle Hilton Bursa'nın yılbaşı programlarısizi bekliyor. Özel yeni yıl menüsü, açık büfe ikramlar, limitsiz yerli içki ve doyumsuz müzik şöleni gece boyunca size eşlik ediyor.

Skylight Restaurant'ta gece Buse Türker'in piyano vokal performansı ile başlıyor.İstanbul Orkestrası'nın en sevilen yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarı ve muhteşem performansı saat 01:00'e kadar devam ediyor.

 

Eğlenceye kaldığı yerden devam etmek isteyenlere ise Sokak Partisi'ne ücretsiz katılım hakkı Hilton Bursa'nın yeni yıl hediyesi.

Gelenekselleşen Sokak Partisi her yıl olduğu gibi bu yıl da unutulmaz olacak. Power FM'in en başarılı Dj'lerinden Dj Funky C ve Dj Hope özel sokak konseptli yeni yıl eğlencesinde tüm enerjileriyle bizlerle. Sürpriz keman ve perküsyon performanslarıyla eğlence 31 Aralık akşamı hiç bitmeyecek.

 

Hilton Bursa gecenin yorgunluğunu konforlu odalarında atmak isteyenlere de avantajlı konaklama paketleri sunuyor. Yeni yılın ilk sabahında canlı müzik eşliğinde brunch keyfi sizi bekliyor.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın