Hamak Festivali 2019

03 Ağustos 2019 - 04 Ağustos 2019 Balat Ormanı
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
3 - 4 Ağustos 2019'da Bursa Atatürk Balat Ormanı'nda gerçekleştirilecek olan Hamak Festivali; cumartesi günü Bülent Ortaçgil konseri, pazar günü ise Can Gox konserine ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında; atölyeler, oyunlar, + 18 lounge area, gün batımı partileri, yazarlar, söyleşiler, müzik dinletileri, turnuvalar, hamak pazarı, yiyecek içecek ve tasarım stantları gibi geniş bir içeriğe sahip festival, tüm hamak severleri tembelliğe davet ediyor. 0 - 13 Yaş Ücretsizdir.

FESTİVAL KURALLARI

Genel Şartlar

1. Hamak Festivali, Balat Atatürk Ormanı'nın güvenlik çemberine alınmış belirli bir bölgesinde gerçekleşecektir.

2. Festival alanına giriş; 2 Ağustos 2019 Cuma, 23:59'dan itibaren başlayacaktır. Festival alanının 4 Ağustos 2019 Pazar, 24:00'a kadar terk edilmesi gerekmektedir.

3. Yanınızda getireceğiniz; hamak, katlanabilir çadır, sandalye, şemsiye, mat ve kilim vb. festival alanına alınacaktır. Ayrıca çeşitli tür ve modelde hamak satış alanları da bulunacaktır. Festival konser ve etkinlik alanında çadır ya da hamak kurmak yasaktır. Canlı performansları izlemek için oturma düzeni yoktur.

4. Festival alanına tüm motorlu araçların girişi yasaktır. Ancak festival alanına; bisiklet, kaykay, scooter, cincır vb.) alınacaktır.

5. Festival alanına, tekerlekli sandalye ile giriş ve çıkış mümkündür ancak arazinin tamamı tekerlekli sandalye için müsait değildir. Engelli tuvaleti mevcuttur.

6. Festivalde organizatörün onayı dışında herhangi bir ticari faaliyet yasaktır. Festival alanı ve çevresinde satış yapmak, broşür dağıtımı vb. promosyon etkinlikleri yapmak yasaktır.

7. Tehlike yaratmayan hayvan dostlarımız, festival alanına gerekli önlemler alınırsa girebilecekler. Sessizlik ise rica konusu.

8. İlkyardım çadırı ve ambulans hazır bulunacaktır. Festivale giriş sırasında tüm ilaçlar tutanakla teslim alınacak ve sağlık çadırına teslim edilecektir. Reçeteli ilaçlar ihtiyaç halinde buradan temin edilecektir. Festival süresince katılımcılarımızın ihtiyaç duyabileceği tıbbi müdahaleler, alanda bulunan sağlık personeli tarafından gerçekleştirilecektir.

9. Festival alanına ulaşım imkanları (ücretli / ücretsiz ring otobüs seferleri, taksi uygulamaları ve toplu taşıma bilgileri) festival sosyal medya hesaplarından takip edilebilecektir.

10. Organizatör, festival programında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Festivale katılanlar tüm kuralları kabul etmiş sayılır.

Yiyecek - İçecek
11. Festivalde yiyecek- içecek satışı yapılacaktır. Dışarıdan getirilen yiyecek ve içecekler festival alanına kesinlikle alınmayacaktır.

12. Kanunen yasak herhangi bir yiyecek- içecek satışı kesinlikle yapılmayacaktır. Zehirlenme olasılığına karşı, festival alanı dışında, hijyenik olmayan şartlarda satış yapan seyyar satıcılardan alışveriş yapılmaması tavsiye edilmektedir.

Güvenlik
13. Festivalde ateş, teneke, kamp ocağı, mangal vb. yakmak yasaktır. Yanıcı, parlayıcı, yaralayıcı ya da patlayıcı her türlü nesnenin (Havai fişek, cam veya plastik şişe, teneke, böcek ilacı vb. de dahil), lazer ekipmanlarının, ruhsatlı/ruhsatsız silah ve keskin nesnelerin festival alanına girişi yasaktır.

14. Katılımcılar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta araması gibi güvenlik önlemlerini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak istemeyen katılımcıların, alana giriş hakları iptal edileceği gibi, bilet iadeleri de yapılmayacaktır. Organizatör festival için uygun bulmadığı kişileri ücretlerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

15. Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Katılımcıların yaşını doğrulamak amacıyla organizatör, kimlik ibraz edilmesini isteyebilir.

16. Festival organizatörü ve görevlileri çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değildir. Kaybolan ve bulunan eşyalar festival yönetimine bırakılacak ve bulunan eşyalar Nilüfer Balat Emniyet Merkezi'ne tutanakla teslim edilecektir.

17. Festival alanı dışında katılımcıların yaşayabileceği olumsuz durumlardan (gıda zehirlenmesi, yaralanma, adli ve polisiye vakalar vb.) organizatör ve festival güvenliği sorumlu tutulamaz.

18. Organizatör acil bir durumda, festivali durdurma, seyircileri festival alanında tutma ve festivali erteleme haklarına sahiptir.

Ses / Fotoğraf / Video
19. Basın ve organizatör firma tarafından festival boyunca görüntü ve ses kaydı yapılacaktır. Festival katılımcıları görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. Organizatör, sözleşmeli katılımcı markalar ile paylaşma hakkına sahiptir.

20. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar / dronelar alınmayacaktır. Festival süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Katılımcılar, görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

21. Festival katılımcıları, festival konserlerinin görüntü ve ses kayıtlarından alıntı yapamaz. Bu konserlerin ve sanatçıların görüntülerini içeren görsel ve işitsel kayıtları kaydedemez, ses ve görüntü taşıyıcılara, fonogramlara kayıt ederek çoğaltamaz, yayımlayamaz ve umuma dağıtamaz. TV kanallarında, internet mecrasında ve GSM operatörleri vasıtasıyla yayınlanamaz.

Giriş Ücreti ve Bilet
22. Festival alanına kapıda giriş ücreti günlük kişi başı 30 TL, kombine 50 TL değerindeki biletle olacaktır. Ön satış döneminde ücretler 25 TL / 40 TL'dir.

23. 0 - 13 yaş arası katılımcılar ebeveynleri ile birlikte festival alanına ücretsiz girebilecektir. 03.08.2006 ve öncesinde doğanlar bilete tabidir.

24. Biletlerin herhangi bir şekilde kaybolması, çalınması, hasar görmesi ya da imha olması durumunda, bilet değiştirme / yeni bilet basımı işlemi ya da para iadesi yapılmamaktadır, alıcı sorumluluğundadır.

25. Festival katılımcılarına SMS ile gönderilen bilet ve QR kodlar kişiye özeldir ve tek kullanımlıktır.

26. Akıllı telefon / tablet ekranından ya da dijital biletin kağıda basılı halinden QR kod okutularak geçiş yapılan bilet ikinci defa geçerli olmaz.

27. Festival biletleriyle alana gelen veya alandaki bilet satış noktasından bilet alan katılımcılara, aldıkları biletin sınıfına ve 18 yaş sınırına göre bileklik takılır.

28. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Festival tüm hava koşullarında gerçekleşecektir.

29. Etkinliğin iptal edilmesi haricinde, festival bilet ücretleri değiştirilemez, iade veya iptal edilmez. Programda gerçekleşecek olası değişiklikler, bilet bedelinin tam veya kısmi iadesine neden oluşturmaz. Ücret iade tutarları, satın alınan biletin üzerinde yazılı ücret ve bilet başına uygulanan ilgili hizmet bedeli ile sınırlı olup, KDV bedeli ya da sair başkaca bir bedelin talebi mümkün değildir.

30. Festival ertelenmesi durumunda biletler iade alınmayacak ve değiştirilmeyecektir. Biletler bir sonraki uygun tarih için geçerli olacaktır.

  • 3 Ağustos 2019 Cumartesi - Saat: 20.00'da Bülent Ortaçgil konseri
  • 4 Ağustos 2019 Pazar - Saat: 20.00'da Can Gox konseri

Bilet Fiyatları:

Erken Satış: Giriş: 25 TL - Kombine (2 gün): 40 TL

Giriş: 30 TL, Kombine (2 gün): 50 TL

0-13 Yaş Ücretsiz

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın