Doğukan Manço & Tuğba Yurt İmza Günü

18 Ekim 2014, 15:00 Carrefour Bursa AVM
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
  • Video
Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nden ziyaretçilerine Doğukan Manço ve Tuğba Yurt mini konser sürprizi.

90'ların en çok ses getiren şarkılarından biri olan "Sakin Ol"u, yeniden gündeme taşıyan ikilinin verecekleri mini konserin ardından sevenleriyle imza gününde buluşacağı etkinliğe tüm Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri davetlidir.

Profesyonel DJ olarak yurtiçi, yurtdışı özel organizasyon ve festivallerde yer alan Doğukan Manço, 2012 yılında kurduğu Manço Prodüksiyon'nun ilk meyvesi olan "Binlik Demlik" adlı ilk single çalışmasıyla müzik marketlerdeki yerini almıştır. Sözleri Sezen Aksu'ya, müziği Sezen Aksu ve Uzay Heparı'ya ait olan "Sakin Ol"un 2014 düzenlemesiyle dikkatleri üzerine çeken Manço, "Sakin Ol"u son dönemin genç ve başarılı yorumcularından Tuğba Yurt'un performansı ile hazırlamıştır.

Uzun yıllar Bursa Senfoni Orkestrası'nda viyola çalıp yurt dışında çeşitli konserlerde farklı orkestralar ile görev alan Tuğba Yurt, Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur, halen viyola dalında yüksek lisansına devam etmekte olan Yurt, "Aşk'a Emanet" isimli 5 şarkılık albümü ile büyük beğeni toplamıştır.

Yeni açacağı mağazalarıyla aylık ziyaretçi sayısını 1.000.000'un üzerine çıkarmayı hedefleyen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa'daki en çeşitli yeme içme alternatiflerine ve eğlence birimlerine tek çatı altında kolayca ulaşmanızı sağlamaya devam edecek. Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 2.500 araçlık ücretsiz otopark hizmeti ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, eczane, lostra, kuaför, kuru temizleme ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın