Bursa Nilüfer Müzik Festivali 2016

02 Eylül 2016, 14:00 - 04 Eylül 2016, 23:59 Balat Ormanı
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Nilüfer Belediyesi, Balat Ormanı'nda uluslararası standartlarda Müzik Festivali düzenliyor.

"Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla Bursa'da bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi, Balat Ormanı'nda uluslararası standartlarda Müzik Festivali düzenliyor.

Katılımcıların iki gün boyunca müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşaması için önlemler alan Nilüfer Belediyesi, ulaşım konusunda da hizmet verecek. Kent merkezinden ve şehir dışından gelecekler için farklı noktalardan servis sağlanacak. Mudanya yolundan gelenler için Bursaray Emek İstasyonu, Ankara yolu ve İzmir Yolu'ndan gelecekler için Bursaray Nilüfer İstasyonundan belli aralıklarla servis yapılacak. Ayrıca Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali, BUDO ve İDO ile Bursa'ya gelenlerin de Balat Ormanı'na ulaşmaları için belli saatlerde servisler düzenlenecek. Servislerden yararlanmak isteyenler www.nilufermuzikfestivali.com adresinden bilgi alabilecek.

Nilüfer Müzik Festivali'ne kendi araçları ile gelenler için de Mudanya Yolu'nda bulunan Nilüfer Belediyesi Anadolu Arastası otopark olarak hizmet verecek. Kendi araçları ile gelenler burada araçlarını park edip yine servisle festival alanına gidebilecek.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın