Bursa 12. Uluslararası Hayvancılık Ve Ekipmanları Fuarı

08 Ekim 2019 - 12 Ekim 2019 Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Sektörün merakla beklediği Bursa Hayvancılık Fuarı, eş zamanlı düzenlenen BURTARIM FUARI ile birlikte; Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya, Kafkaslardan Rusya'ya kadar ülkemizin tarım sektöründe bölgesinin en önemli oyuncusu olması adına önemli bir misyon üstlenen Tüyap tarım & hayvancılık fuarlarının gerek ziyaretçi gerekse metrekare bakımından en büyük halkalarından birisidir.

Sektörün merakla beklediği Bursa Hayvancılık Fuarı, eş zamanlı düzenlenen BURTARIM FUARI ile birlikte;  Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya, Kafkaslardan Rusya'ya kadar ülkemizin tarım sektöründe bölgesinin en önemli oyuncusu olması adına önemli bir misyon üstlenen Tüyap tarım & hayvancılık fuarlarının gerek ziyaretçi gerekse metrekare bakımından en büyük halkalarından birisidir.

Bu yıl da 7 ayrı salondan toplam 75 bin m2 alanda eş zamanlı hazırlanan Fuarlar, 5 gün boyunca 50'den fazla ülkeden 300 binin üzerinde ziyaretçi hedeflemektedir.  

9 - 13 Ekim 2018 tarihlerinde yine BURTARIM FUARI ile eş zamanlı organize edilen Bursa 11. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'na tüm ilgilileri bekliyoruz.
 

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın