Buray Bursa İmza Günü ve Mini Konseri

05 Kasım 2016, 15:00 Carrefour Bursa AVM
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
CarrefourSA Bursa AVM tüm ziyaretçilerini ve Buray hayranlarını mini konser ve imza günü etkinliğine davet ediyor.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yayımladığı '1 Şişe Aşk' albümüyle müzik yolculuğunda iddialı bir başlangıç yapan Buray, ziyaretçilerine her zaman keyifli etkinlikler sunan CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkeziinde 5 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te hayranları ile buluşacak.

Buray son 6 ayda aldığı 21 ödülle bu yılın en çok ödül alan isimlerinden oldu. '1 Şişe Aşk' albümüyle müzik yolculuğunda iddialı bir başlangıç yapan Buray, CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezinde sevenleri için önce şarkılarını seslendirip sonrasında imza dağıtacak.

CarrefourSA Bursa AVM tüm ziyaretçilerini ve Buray hayranlarını 5 Kasım Cumartesi saat: 15.00'te mini konser ve imza günü etkinliğine davet ediyor.

Buray Hakkında

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yayımladığı '1 Şişe Aşk' albümüyle müzik yolculuğunda iddialı bir başlangıç yapan Buray; ödüllere doymadı. Genç sanatçı, son 6 ayda aldığı 21 ödülle bu yılın en çok ödül alan isimlerinden oldu.

"İKİNCİ ŞİŞE AŞK" İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

"İstersen" ve "Sen Sevda Mısın?" şarkılarının başarılarıyla; sosyal medyada, dijital platformlarda ve ulusal radyolarda da zirveye yerleşen ve bu yılın en çok dinlenen sanatçılarından olan Buray, bu başarısını aldığı "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ve "En İyi Şarkı" ödülleriyle perçinledi. Son 6 ayda aldığı 21 ödülle bu yılın en çok ödül alan sanatçılarından olan Buray, ikinci albümünün kayıtları için Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki stüdyosunda çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın