Bana Bir Masal Anlat İçinde Sen ve Hayallerin Olsun

13 Mayıs 2014 - 25 Mayıs 2014 Kent Meydanı AVM
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Bursa Sınav Kolejinin düzenlediği "Bana Bir Masal Anlat İçinde Sen ve Hayallerin Olsun" konulu Uluslar Arası Resim Yarışması'nda derece alan eserler, Kent Meydanı Avm'de ziyarete açıldı.

Sergi açılışını gerçekleştiren Okul Müdürü Nihat BİNGÖLBALI, sanatın her dalının çocukların sosyolojik ve psikolojik gelişimlerini destekleyen önemli bir araç olduğunu dile getirirken, Bursa Sınav Koleji tarafından 1.si'ni düzenledikleri Uluslararası Resim Yarışması'nı geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi. Ayrıca, Bingölbalı, kurumsal vizyonlarının ayrılmaz bir parçası olan, sanatın ve sporun destekçisi olmaya devam edeceklerini de önemle vurguladı.

Rusya, Zimbabve,Çin,Sırbistan, Bulgaristan,Fransa, Almanya gibi 30 farklı ülkeden ve çeşitli illerden eserlerin katıldığı yarışmayı Samsun'dan  Çağrı Akay AYDIN kazanmıştı. Yarışmaya katılan 3466 resim arasından, dereceye giren diğer eserlerin izlenebileceği resim sergisi, hafta boyunca Kent Meydanı AVM' de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın